Nyugdíjas munkavállalók szervezése
Nyugdíjas munkavállalók toborzása, kiválasztása, szervezése és munkavégzés céljából történő kiközvetítése, kikölcsönzése a cégünk által menedzselt AKTIVITÁS Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül, jelenetős adó- és járulékkedvezményekkel.

Tudunk a partnercégeink rendelkezésére bocsátani akár megfelelő szaktudással rendelkező, akár egyszerűbb, betanított jellegű, könnyebb irodai, szellemi, vagy fizikai munkákat ellátni képes, megbízható nyugdíjas munkavállalókat igény szerint alkalmi jelleggel, vagy folyamatosan, hosszabb távra is.

Csak a ténylegesen ledolgozott munkaórákat számlázzuk partnercégeink számára, rendkívül rugalmas és költséghatékony foglalkoztatási forma.

Vállaljuk meglévő nyugdíjas munkavállalói állományok átvételét és nyugdíjas szövetkezetünkön keresztül történő rendelkezésre bocsátását teljes körű ügyintézéssel, jelentős megtakarítást garantálva, nagyon kedvező szolgáltatási díjért.Ajánlatkérés

Árufeltöltő, raktári kisegítő, eladó, pénztáros – Győr és környéke

Árufeltöltő, raktári kisegítő, eladó és pénztáros nyugdíjas munkavállalókat keresünk egy Győrben és Győr környékén élelmiszerboltokat működtető bolthálózatba. A bolt igényeinek és a nyugdíjas munkavállalói lehetőségeinek, elképzeléseinek összeegyeztetésével lehetőség van folyamatos, „főállásszerű” munkavégzésre is, de megállapodás szerint a munkavégzés történhet részmunkaidőben is, illetve heti néhány napon is.

A munkáltató ajánlata:

  • Bruttó 1180 Ft/óra = nettó 1003 Ft/óra munkabér bolti gyakorlattal rendelkező, szakképzett, eladói és pénztárosi feladatokat vállaló nyugdíjas munkavállalók esetén.
  • Bruttó 1000 Ft/óra = nettó 850 Ft/óra munkabér szakképzettséget nem igénylő, árufeltöltői vagy raktári kisegítői feladatokat vállaló nyugdíjas munkavállalók esetén.
  • Havonta a második vasárnapi munkavégzés vállalásától 50 % bérpótlék.
  • A munkába járás költségeinek megtérítése.

Fontos információ a nyugdíjas szövetkezetben tagként munkát vállaló nyugdíjas munkavállalók számára, hogy a nyugdíjas szövetkezetben történő munkavégzés esetén kizárólag csak a ténylegesen ledolgozott, jelenléti íven hitelesített munkaórák kerülnek elszámolásra és kifizetésre havonta, átutalással, a tárgyhót követő hó 10.-éig. Ez a jogviszony nem minősül munkaviszonynak, ezért egyéni megállapodás hiányában itt nincs fizetett szabadság, betegszabadság, táppénz, fizetett ünnepnapok, nincsenek pótlékok, nincs próbaidő, állásidő, felmondási idő – csak a ténylegesen ledolgozott munkaórák kerülnek elszámolásra. Az itt szerzett jövedelem után nem jár a „fél %-os” nyugdíjemelés sem. Viszont ez a munkavégzési forma rendkívül rugalmas, a nyugdíjas munkavállaló csak annyi munkát vállal, amennyit szeretne, nem kell feltétlenül minden nap, illetve naponta 8 órát dolgozni, a konkrét munkavégzések kizárólag a felek megállapodásán múlnak, kölcsönösen egyeztetve az igényeket és a lehetőségeket.

Jelentkezés, bővebb információ:


Elérhetõségek

Név:

Aktivitás Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

Székhely:

9022 Győr, Batthyány tér 6.

Cégvezetés:

1135 Budapest, Béke u. 13-19.

Az igazgatóság elnöke:

Marek József

Telefonszáma:

+36 70 9464 417

E-mail címe:

marek.jozsef@aktivitas.hu

Honlap elérhetősége:

www.aktivitas.hu

 

Adószám:

26153005-2-08

Cégjegyzékszám:

08-02-001844


BRS Labor